Känns det som du kört fast och har svårt att nå fram till dina mål?

Jag kan hjälpa dig att lyckas med ditt företag, få mer frihet, få bättre mående och fokus.

Personlig coach med inriktning på målsättning, produktivitet och personlig utveckling.

Men låt mig först få berätta om vem jag är.

Första kontakten med internet

Min första riktiga kontakt med internet och “the world wide web” var i skolan i mittan av 90-talet. På den tiden visste man knappt hur man gjorde eller vad man skulle göra på webben, så det blev mest till att söka efter snygga bilder och liknande.

Hemma fick jag tillgång till internet-uppkoppling 1997. Det var även året då jag började lära mig att programmera på allvar. Det hetaste man kunde skapa på den tiden var olika 3D-motorer (för spel), skrivna i maskinkod och C. Det var även året då jag utbildade mig till programmerare och blev certifierad av Microsoft som MCP (Microsoft Certified Professional).

1998 testade jag på det här med att skapa mig en egen hemsida. Det var ren HTML som gällde först, och hemsidorna såg verkligen bedrövliga ut, men jag fastnade för det här med att skapa hemsidor som andra kunde surfa in på och se.I början av 1999 började jag frilansa som webbdesigner. Jag fick några små uppdrag till att börja med, och kände att det var det här jag vill hålla på med. Vara egen företagare och få skapa något grafiskt som andra har nytta av.

Men det var svårt att få ordentlig fart på affärerna. Så jag satsade på att lära mig hur jag skulle marknadsföra mig och mina tjänster på bästa möjliga sätt. Och det började genast ge resultat i form av större och större kunder och projekt.

Jag skrev artiklar i tidningen Cap & Designböcker åt Docendo, blev inhyrd att hålla kurser åt Lexicon, programmerade spel i Flash åt Disney, hemsida åt Warner Bros, och fick agera expertrecensent åt Packt Pub bokförlag, och mycket mer. Det var verkligen roligt att få frilansa för de största företagen där ute. Men… Det finns alltid ett “men”. Det kändes ändå som att det saknades något.

Jag i en Lamborghini Gallardo.

Företagande med fokus på Frihet

Frilansandet tog mer och mer tid i anspråk, och jag fick allt mindre tid till andra saker som kändes viktiga för mig. Som ensamföretagare var det svårt att dra ner på tiden om man skulle fortsätta få goda resultat av företagandet.

För några år sedan tog mitt liv en kraftig negativ vändning. Min fru gick hastigt bort, och jag blev kvar ensam med våra 4 barn. Jag försökte köra på i samma tempo som jag gjort tidigare, vilket resulterade i att jag gick in i den beryktade väggen. Depression och sjukskriven för utbrändhet. Det blev verkligen en tankeställare, och jag var tvungen att verkligen tänka efter vad som är viktigast i vardagen.

Från utbränd till frihetsföretagare

Det var efter den här perioden som jag fick lära mig vad det här med frihetsföretag innebär. Jag hade sedan tidigare haft ett visst intresse för det här med passiv inkomst, men inte riktigt fått det att fungera. Men nu fick jag kontakt med ett nätverk av väldigt framgångsrika entreprenörer, alla med en enorm kunskap om hur man bygger upp sitt frihetsföretag.

Jag sög verkligen i mig all denna kunskap, och lärde mig hur man bygger upp ett företag som både ger en större inkomst, samtidigt som det ger en mer frihet. Frihet att lägga på vad man vill.

Delar med mig av kunskapen

Jag är av uppfattningen att man ska dela med sig av det man lär sig. Man brukar ju säga att delad glädje är dubbel glädje. Jag tycker att det även passar på fler saker i livet än glädje. Delad kunskap är dubbel kunskapDet är därför jag här på hemsidan försöker lära ut hur man kan bygga upp sitt eget frihetsföretag, hur man på effektivaste sättet marknadsför sitt företag på internet, hur man utvecklar sig själv och får en balans i livet, hur man blir mer produktiv och effektiv och hur man helt enkelt utvecklar sig själv.