HEJ! DET ÄR JAG SOM ÄR PETER AHLGREN.

Coach, entreprenör, författare, marknadsförare, långlöpare, pappa till 4 barn, och mycket mer.

JAG HJÄLPER DIG ATT NÅ DINA HÖGT UPPSATTA MÅL, BLI MER PRODUKTIV, OCH ATT LYCKAS BÄTTRE.

Jag vet inte hur du hittat hit, men du har hittat helt rätt om du vill:

Nå dina mål

Har du högt uppsatta mål och drömmar, som du inte vet hur du ska klara av? Jag hjälper dig att förstå dina mål, och hjälper dig att lägga upp bästa möjliga tillvägagångssätt för att uppnå just dina mål och drömmar.

Bli mer strukturerad och produktiv

Känns det som allt är kaos? Jag hjälper dig att bli mer produktiv och strukturerad. Vi lägger tillsammans upp en plan och arbetssätt som gör att du får maximala resultat samtidigt som du får full koll på allt du behöver göra.

Få mer frihet

Känns det som ditt arbete suger ur all energi ur dig? Vill du kunna arbeta från vilken plats du vill i världen, och vilka tider du vill? Jag hjälper dig att starta ett så kallat frihetsföretag, och lär dig hur du bygger upp en passiv inkomst.

Om Mig

Jag startade mitt första företag redan år 2000, och har 15 års erfarenhet av IT-branschen plus ett antal års erfarenhet av industrin och olika säljjobb.

Med en utbrändhet i bagaget, har jag fått tänka om när det gäller mitt företagande. Nu mera driver jag mitt företag som ett så kallat “frihetsföretag”, dvs jag kan arbeta från var som helst i världen och vilka tider jag själv vill.

Nu arbetar jag som personlig coach, och med en del projekt inom marknadsföring på internet.

I mitt coachande erbjuder jag en personlig kontakt och hjälp med bl.a.:

  • Sätta upp mål, och klara dom.
  • Öka på sin produktivitet och effektivitet.
  • Utveckla s.k. frihetsföretag och passiv inkomst.
  • Hantera och övervinna stress.
  • Bli framgångsrik.

Känner du att du behöver hjälp med något, boka då ett helt kostnadsfritt samtal med mig, så lägger vi upp en plan för dig.

Frågor, eller vill prata lite?