Personlig Coaching

Känns det som du fastnat i tillvaron eller i ditt företagande? Har du drömmar, men det känns som du mest står still och trampar vatten? Vill du ha hjälp att hitta meningen i ditt liv? Då låter det som du skulle behöva hjälp av en personlig coach.

En personlig coach är inte att blanda ihop med en terapeut eller psykolog eller liknande. Vi gräver inte i ditt förflutna, och hjälper dig inte att bearbeta traumatiska händelser som du varit med om tidigare i livet. En personlig coach hjälper dig med att sätta upp och förstå dina mål och drömmar inför framtiden. Vi hjälper dig att hitta och behålla motivationen för att nå dessa mål. Vi hjälper dig att hitta den bästa vägen för att skapa det livet och framgången som du alltid drömt om att få.

Vad jag kan hjälpa dig med:

  • Sätta upp mål, och till fullo förstå dom. Det kan vara inom företagande, träning, familjeliv eller bara allmänt välmående.
  • Hitta din motivation, och behåll den. Bli inte en av alla dom som kör igång något, bara för att tröttna och lägga av efter en vecka.
  • Bli mer produktiv. Lär dig se vad som är viktigt och vad du inte behöver lägga tid på.
  • Sluta att skjuta upp saker till morgondagen. Lär dig att planera och strukturera på ett sätt så du får allt som betyder något gjort nu.
  • Lär dig hantera stress och utmattning.
  • Lär dig bygga upp ett frihetsföretag. Få total frihet och större inkomst av mindre arbete.
  • Bli en framgångsrik person med bra självförtroende, och som andra blir imponerade av.

Hur det hela fungerar

Kostnadsfritt Samtal

Vi börjar med ett helt kostnadsfritt samtal, där vi går igenom dina mål och var du befinner dig just nu.

Förslag på upplägg och slutmål

Efter det första samtalet, presenterar jag ett upplägg för fortsatt coachning för dig. Du får själv se över det och bestämma om det känns rätt för dig.

Coaching

Efter att du godkänt förslaget, kör coachingen igång. Beroende på din fysiska plats och ditt upplägg, kör vi fysiska träffar eller telefon/skype-möten.

Utvärdering

När din coachingperiod är slut eller du uppnått dina uppsatta mål är det dags för en utvärdering. Sedan bestämmer du själv om du vill starta upp en ny coachingperiod eller ej.

När  du bestämt dig för att det är dags

Vi börjar med ett helt kostnadsfritt samtal, där du berättar lite om vad det är du vill ha hjälp med. Efter det bestämmer du helt själv om du vill att vi ska börja arbeta ihop. Jag plockar ihop ett upplägg, som är skräddarsytt för att passa just dig på bästa sätt, som jag presenterar för dig innan du behöver bestämma dig. Lite beroende på just ditt behov och ditt upplägg, använder vi oss av telefonmöten, videomöten eller personliga möten i verkligheten.

Jag har tystnadsplikt, så allt du säger till mig stannar mellan oss.

Använd formuläret här nedanför för att boka ett kostnadsfritt första samtal.

Laddar…