Personlig Coaching med Peter Ahlgren

Certifierad Personlig Coach

Skaffa det liv du alltid drömt om.

Målsättningar

Har du högt uppsatta drömmar och mål, som du inte vet hur du ska klara av? Jag hjälper dig att förstå dina drömmar och mål, och ger dig konkreta tillvägagångssätt hur du ska klara av dina högt uppsatta mål.

Produktivitet

Känns det som du har svårt att hinna med allt du ska göra? Jag hjälper dig att bli mer produktiv och mer strukturerad. Klara av mer än du tidigare trott varit möjligt.

Digital Marknadsföring

Osäker på hur du når ut till din målgrupp på bästa sätt? Jag hjälper dig att lyckas med din marknadsföring på internet.

Frihet och passiv inkomst

Är du trött på det vanliga 9-till-5-arbetat? Jag lär dig hur du bygger upp ett frihetsföretag och en passiv inkomst. Få mer frihet, samtidigt som du får en högre inkomst.

Lyckas med ditt företagande

Känns det som du fastnat i ditt företagande, och inte vet hur du ska ta dig vidare?

Alldeles för många har högt uppsatta mål och drömmar, men vet inte hur de ska kunna ta sig dit.

Jag hjälper dig att uppfylla dina drömmar, och lyckas bättre med ditt företagande.

Boka ett helt kostnadsfritt första samtal redan idag, så lägger vi upp en plan för hur du ska ta dig dit du alltid drömt om att vara.

Vad jag kan hjälpa dig med:

Mål och drömmar

Jag hjälper dig förstå dina högt uppsatta mål och drömmar, och ger dig konkreta och effektiva tillvägagångssätt för hur du ska klara av dom.

Produktivitet

Känns det som din “att-göra-lista” bara blir längre och längre? Jag hjälper dig att bli mer produktiv och effektiv än du trodde var möjligt.

Digital marknadsföring

Med dagens snabba utveckling på internet kan det vara svårt att hänga med. Jag hjälper dig att nå ut till din optimala målgrupp på bästa möjliga vis.

Frihet och passiv inkomst

Jag lär dig hur du bygger upp ett så kallat frihetsföretag, och hur du börjar generera en passiv inkomst. Arbeta på dina egna villkor, samtidigt som du får mer frihet att göra vad du vill samtidigt som du får en högre inkomst.

Bli mer framgångsrik

Jag hjälper dig att bli mer framgångsrik både i livet och i ditt företagande. Ta steget till nästa nivå och skaffa det liv du alltid drömt om.

Hur vet jag att coaching är rätt för mig?

Coaching är något som de flesta borde ha, åtminstone under vissa perioder.

Här ser du vad några av mina kunder säger om mig:

 • positive review  Jag kan högt rekommendera Peter. Han är extremt kunnig när det kommer till att fokusera dina mål och att växa ditt företag. Han visar hur du får frihet i ditt företag och bygger ditt dömliv.

  thumb Carl Östlund
  9/26/2018
 • positive review  Peter is fantastic! He has made a huge impact on how I look at my business and all the things surrounding it. I'm achieving my goals now and I have started to develop in my personal life now that I have locked down my professional life. A big thanks to Peter for being patient and always coming to the table with recommendations and action plans!

  thumb Nate Raynor
  10/03/2018
 • positive review  Tack för grymt bra jobb. Kan varmt rekommendera Peter och hans arbetsinsats som levererade till 100%.

  thumb Mikael Hamrin
  10/03/2018
 • positive review  Hade ett tufft läge med få inkommande kunder och därmed kändes det som företaget gled mig ur händerna, samtidigt som fakturorna las på hög. På något vis gjorde det att motivationen försvann och det blev svårare att verkligen fokusera och göra det jag visste jag var tvungen till. Tänkte bara ringa Peter för att det var gratis, utan några större förhoppningar egentligen - men med hans hjälp har vi verkligen kommit igång igen efter sommaren! TACK Peter!"!

  thumb Erik Hansson
  10/03/2018
 • positive review  En bra kille mä goda idéer om livet

  thumb Per Carlsson
  8/30/2018
 • positive review  Great coaching services, helped me out to find clarity about many things I needed to do with my life and business. Highly recommended.

  thumb Rodrigo Flamenco
  9/25/2018

Mitt Tillvägagångssätt

Med 15 års erfarenhet av egenföretagande, och en utbrändhet i bagaget, har jag gott om erfarenhet och kunskap om hur man bygger upp och förändrar sitt liv till det bättre.

All coaching jag erbjuder är skräddarsydd för att passa just dig på bästa möjliga sätt.Vi startar alltid med ett helt kostnadsfritt samtal, där du får möjlighet att känna av att eventuellt fortsatt samarbete är det rätta för just dig.

Under coachingens gång får du tillgång till effektiva verktyg och övningar som kommer hjälpa dig att utvecklas och ta stora steg framåt i din utveckling.

Allt du säger till mig och delar med dig av är konfidentiellt och inget jag drar nytta av eller delar med mig av till andra.

Hur Det Går Till

Kostnadsfritt första samtal

Vi börjar med ett helt kostnadsfritt första samtal, där vi vi går igenom din situation och vad du vill få ut av eventuell coaching.

Efter det presenterar jag ett förslag på upplägg som du får ta ställning till om du vill fortsätta med.

Pågående coaching

Vi använder oss av samtal på telefon, videosamtal på Skype, eller möten på bestämd plats. Antalet samtal är individuellt, men vanligtvis en gång per vecka. Allt upplagt efter vad som ska passa just dig bäst.

Mellan våra samtal får du uppgifter att utföra, och tillgång till effektiva verktyg och guider.

Utvärdering

När coachingperioden är över, gör vi en ordentlig utvärdering.

Efter utvärderingen beslutar du själv om du vill fortsätta med coachingen för att ta dig vidare till nästa nivå.

Boka kostnadsfritt första samtal:

Laddar…

Har du fortfarande frågor?